Webminarii

Menținerea si impulsionarea proiectelor în timpul COVID-19

Lector : Ing. Marius Gaitan, PMP, PMI-PBA    

Chiar și în cele mai turbulente vremuri, proiectele menite să ofere rezultate semnificative pentru afacere, pentru angajați și pentru clienți trebuie să rămână in grafic. Pandemia coronavirusului a schimbat complet și rapid modul in care fiecare dintre noi opereaza. Dacă gestionați un proiect care a fost pus în așteptare - sau în cazul în care progresul s-a oprit din cauza problemelor cu furnizorii sau cu resursele - atunci știți cât de frustrant este acest lucru, pe langa toate  celelalte tensiuni produse de COVID-19.
     Există o serie de lucruri pe care le putem face pentru a facilita reluarea sau recuperarea finală a proiectelor pentru toți cei implicați.
     Ceea ce putem face - într-adevăr, ceea ce trebuie să facem - este să continuăm să căutăm modalități prin care proiectele noastre pot fi realizate odată ce această criză se va încheia. Vom prezenta 5 actiuni simple, dar eficiente pe care le puteti intreprinde.
In partea finala, Webinarul abordeaza si problema depasirii incertitudinii perioadei actuale – un Ghid de Supravietuire intr-o lume imprevizibila.

     Vizioneaza ACUM acest webinar :  Click AICI      

Deoarece locurile sunt limitate, doar primele 50 de persoane inscrise vor primi codurile de acces ! 

Suntem mereu cu un pas mai înainte
Soluții profesionale pentru afacerea ta

0

happy customers

0

Projects

0

Member

0

Award Win

Request A Call Back.

Aveți probleme cu gestionarea proiectelor?
Oferim cele mai bune servicii de consultanță.
Așteptăm cu nerăbdare să ne cunoastem și să vă ajutăm !

Ai Nevoie De Ajutor?