Webminarii

Managementul cunostintelor

    Lector : Ing. Marius Gaitan, PMP, PMI-PBA

     Această serie de webinare sunt create pentru managerii de proiecte, cursantii de la cursurile de management de proiect cat și pentru cei care studiază pentru certificarea profesională in  management de proiect (PMI-PMP®). Aceste webinarii sunt menite să ajute la clarificarea și explicarea unor tehnici comune pe care le folosim în management de proiect. Dacă sunteți un manager de proiect, puteți găsi util să invatati tehnici specifice pentru a înțelege mai profund cum să le aplicați.

     Managementul cunoștințelor vizează în esență obținerea cunoștințelor potrivite de persoana potrivită la momentul potrivit, iar asta înseamnă să punem la dispoziția oamenilor potriviți cunoștințele potrivite.  
     Obiectivul general este de a crea valoare, de a obtine un efect de pârghie și de a rafina cunoștințele organizatiei pentru a atinge obiectivele organizaționale. In acest context putem discuta despre “organizatia proiectului” iar intr-un context mai larg despre intreaga organizatie.     

     Asta inseamna sa ne asiguram că o organizația poate învăța și că va putea prelua și utiliza resursele de cunoștințe existente în proiectele curente, după cum este necesar pentru a crea beneficii și avantaje competitive.
      Managementul cunoștințelor proiectului este procesul de utilizare a cunoștințelor existente și de creare de noi cunoștințe pentru a atinge obiectivele proiectului și de a contribui la învățarea organizațională. Acestea constituie o parte integranta a managementului organizational, fiind liantul dintre managementul operational si cel strategic, reliefand deci o legătură puternică cu obiectivele și strategia organizațională, care implică managementul cunoștințelor care sunt utile pentru un anumit scop și care creează valoare pentru organizație.

Mulțumim tuturor celor care participați la aceast webinar. Sper că aduce claritate și înțelegere a multiplelor instrumente și tehnici pe care le folosim pentru managementul proiectelor.

Vizioneaza ACUM acest webinar ... Click AICI

Deoarece locurile sunt limitate, doar primele 50 de persoane inscrise vor primi codurile de acces ! 

Suntem mereu cu un pas mai înainte
Soluții profesionale pentru afacerea ta

0

happy customers

0

Projects

0

Member

0

Award Win

Europroiect Estate CURSURI

oferim o gamă completă de servicii de consultanță si training în management si in management de proiect, management de portofoliu si management de program in construcții

Request A Call Back.

Aveți probleme cu gestionarea proiectelor?
Oferim cele mai bune servicii de consultanță.
Așteptăm cu nerăbdare să ne cunoastem și să vă ajutăm !

Ai Nevoie De Ajutor?