Webminarii

ANALIZA INTARZIERILOR IN PROIECTELE DE CONSTRUCTII - Partea I-a

Lector : Ing. Marius Gaitan, PMP, PMI-PBA

     Construcțiile sunt o activitate riscantă iar unul dintre riscuri este faptul că proiectul nu va putea fi finalizat la timp. Dacă ar fi să întrebăm un contractant, un proprietar de construcții, un arhitect sau un inginer dacă își planifică proiectele de construcție, fără îndoială că ar raspunde afirmativ. La început, toată lumea are o formă de a planifica modul în care va fi executată lucrarea. Antreprenorii de succes folosesc programele proiectului pentru a prezenta și comunica planul de construcții catre proprietar, reprezentanți ai proprietarului, contractant, subcontractanți, furnizori și alți participanți la proiect. Ceea ce urmeaza este foarte interesant de analizat !
     Programul proiectului este un instrument valoros pentru controlul proiectului iar aceasta serie de webinare abordează tema întârzierilor în construcții, efectele rezultate și daunele.

Vizioneaza ACUM acest webinar ... Click AICI

Deoarece locurile sunt limitate, doar primele 50 de persoane inscrise vor primi codurile de acces ! 

Suntem mereu cu un pas mai înainte
Soluții profesionale pentru afacerea ta

0

happy customers

0

Projects

0

Member

0

Award Win

Europroiect Estate CURSURI

oferim o gamă completă de servicii de consultanță si training în management si in management de proiect, management de portofoliu si management de program in construcții

Request A Call Back.

Aveți probleme cu gestionarea proiectelor?
Oferim cele mai bune servicii de consultanță.
Așteptăm cu nerăbdare să ne cunoastem și să vă ajutăm !

Ai Nevoie De Ajutor?