Webminarii

5 Instrumente si Tehnici pe care toți managerii de proiect ar trebui să le știe

Lector : Ing. Marius Gaitan, PMP, PMI-PBA

Această serie de webinare sunt create pentru managerii de proiecte, cursantii de la cursurile de management de proiect cat și pentru cei care studiază pentru certificarea profesională in  management de proiect (PMI-PMP®). Aceste webinarii sunt menite să ajute la clarificarea și explicarea unor tehnici comune pe care le folosim în management de proiect. Dacă sunteți un manager de proiect, puteți găsi util să invatati tehnici specifice pentru a înțelege mai profund cum să le aplicați.

Instrumentele si Tehnicile ( T&T – Tools and Techniques) de management de proiect și modul corect de utilizare rămân una dintre cele mai mari provocari pentru managerii de proiect. În cursurile noastre, viitorii manageri de proiect din toată tara intra in contact cu o multitudine de Instrumente si Tehnici de management de proiect .

Dacă sunteți complet confuz în privința utilizarii T&T de management de proiect  și doriti sa aflati cum să le faceți să funcționeze pentru dvs., in cadrul acestui webinar vom prezenta cinci dintre cele mai comune și populare tehnici. Participand la acest webinar veti putea invata despre aceste tehnici putand urmari modalitatea practica de a le utiliza.

Mulțumim tuturor celor care participați la aceast webinar. Sper că aduce claritate și înțelegere a multiplelor instrumente și tehnici pe care le folosim pentru managementul proiectelor.

Vizioneaza ACUM acest webinar ... Click AICI

Deoarece locurile sunt limitate, doar primele 50 de persoane inscrise vor primi codurile de acces ! 

Suntem mereu cu un pas mai înainte
Soluții profesionale pentru afacerea ta

0

happy customers

0

Projects

0

Member

0

Award Win

Europroiect Estate CURSURI

oferim o gamă completă de servicii de consultanță si training în management si in management de proiect, management de portofoliu si management de program in construcții

Request A Call Back.

Aveți probleme cu gestionarea proiectelor?
Oferim cele mai bune servicii de consultanță.
Așteptăm cu nerăbdare să ne cunoastem și să vă ajutăm !

Ai Nevoie De Ajutor?