Informatii utile

EUROPROIECT ESTATE

EUROPROIECT ESTATE®  este unul dintre liderii nationali în formare profesionala, consultanță, coaching și cursuri dezvoltate personalizat și este mândră că este furnizorul educațional ales de sute de companii de top si persoane fizice din Romania si din strainatate. Companie romaneasca fondata in anul 2008, EUROPROIECT ESTATE®  este actual recunoscuta ca una dintre firmele reprezentative din piata de Consultanta, Training si Dezvoltare Organizationala din Romania.
     Deoarece anul acesta, am sărbătorit cei peste 10 de ani de la infiintare si peste 28 de ani de cand suntem în business, dorim să mulțumim pentru încredere, angajament, idei, sugestii și recomandări tuturor partenerilor.
     Am lansat programe complete de training pentru managementul proiectelor, accesibile atat in sistem OPEN (deschis – cu inscriere libera) cat si CORPORATE (cursuri care se adreseaza exclusiv companiilor). Aceste programe au fost create de Project Manageri profesionisti, cu o vasta experienta practica in domeniu fiind utile pentru project manageri si membri ai echipelor de proiect, de la cei fără experiență, până la profesioniștii specializați în Project Management si manageri de companii. Pe baza unor principii permanent îmbunătățite pentru managementul proiectelor, a competențelor, instrumentelor si tehnicilor, suntem bine poziționați pentru a furniza training si suport pentru proiecte și programe de succes. Pentru a realiza aceste obiective, avem o echipă de specialiști dedicată în domeniul Project Management, constructii si business, al cărui scop - și pasiune - este de a transforma învățarea în rezultate.
     EUROPROIECT ESTATE® oferă servicii eficiente și inovatoare de instruire, consultanță și coaching în domeniile  Management de Proiect, Management de Portofoliu, Management de Program și Analiză de Business. Ne concentrăm pe predarea si dezvoltarea unor aptitudini valoroase relationate cu lumea reală din Romania, cu instrumente si tehnici practice, pentru a ajuta cursantii să învețe mai mult, mai repede, mai bine si în mai puțin timp.
Ne adresam clientilor interesati in realizarea proiectelor de investitii in domeniul constructiilor, firmelor care doresc sa-si dezvolte si sa-si optimizeze activitatea prin utilizarea instrumentelor si tehnicilor de management de proiect, management de portofoliu si management de program cat si persoanelor care doresc sa se scolarizeze si sa-si dezvolte o cariera in management de proiect. EUROPROIECT ESTATE® furnizeaza servicii de consultanta si training de Project Management pentru persoane fizice si juridice, organizatiilor publice si private.
     Pentru managementul proiectelor in domeniul constructiilor, EUROPROIECT ESTATE utilizeaza metodologii specifice de Management de Proiect asigurand un pachet complet de servicii.

europroiect estate