Informatii utile

DE CE sa alegi cursuri organizate de Europroiect Estate

de ce sa alegi europroiect estate

MANAGEMENT DE PROIECT, PORTOFOLIU SI PROGRAM cu EUROPROIECT ESTATE

     Suntem încântati că ați ales să aflați mai multe despre studierea disciplinei de Management de Proiect urmand cursurile organizate de Europroiect Estate.
     In cele ce urmeaza veti putea vedea de ce abordarea noastră de perspectivă si concentrarea pe invatarea practica a condus la obtinerea unor rezultate remarcabile.
Învățământul de calitate, accentul pus pe capacitatea de inserție profesională, legăturile puternice cu industria constructiilor și abordarea inovatoare a învățării sunt doar câteva dintre modalitățile prin care punem cursantii în centrul a tot ceea ce facem, făcând investiția dvs. deosebit de utilă. Curricula noastra de curs este de asemenea, consolidata cu module care sunt special adaptate pentru a vă îmbunătăți perspectivele de carieră.
     Prestigiul Europroiect Estate a fost creat de cei peste 2.000 de cursanti din Romania si de peste hotare (Germania, Spania, Portugalia, Quatar, Ungaria, Luxembourg, Rep. Moldova, ... etc.) care au studiat si s-au certificat in Management de Proiect. Vom prezenta in continuare ce a facut ca sute de cursanti sa aleaga anual Europroiect Estate pentru a studia si a se certifica in Project Management.

MOTIVELE PENTRU CARE SA STUDIATI IMPREUNA CU NOI

Sprijin pentru carieră
     Ne concentrăm pe sporirea capacității de angajare a cursantilor noștri și avem o serie de inițiative de lider în domeniu, care vă pot ajuta să vă pregătiți pentru un loc de muncă superior. Cursurile noastre oferă și posibilitatea de a aplica imediat in practica experiența acumulata .

Învățare de înaltă calitate
     Ne pasă de calitatea predării noastre. Investim permanent în calitatea materialelor de curs si in personalul care preda cursurile, astfel încât raportul dintre trainerii nostri și cursanti este în mod constant ridicat, maximizăm orele de contact intre cursanti, traineri si personalul de suport. Utilizam o predare care este concepută pentru a fi dinamică, interactiva și stimulativa, pentru a vă aduce subiectele in viața reala.

Facilități de ultimă oră
     Ne străduim în permanență să inovăm iar investiția noastră in manuale, materialele de curs si in suportul acordat lucrarilor practice, atesta ambitia noastra. Fiecare cursant primeste intotdeauna mai mult decat si-a imaginat si mai mult decat se astepta sa primeasca. Ambianta oferita de salile de conferinta si serviciile din cadrul retelei hoteliere RIN GRAND pentru cursurile in sala si platforma de acces online GoTo impreuna cu networkingul produs de contactul cu colegi din diverse firme vin sa completeze experienta pe care o veti trai.

Oportunități globale
     Angajatorii ne spun permanent că este mai probabil să angajeze absolvenți care au  experiență practica in Management de Proiect și care au o perspectivă globală asupra activității lor. Cursurile noastre au la baza Ghiduri si Standarde globale, furnizand elementele necesare dezvoltarii de abilitati si competente recunoscute international, pentru a deveni imediat utili, crescand astfel posibilitatea de a fi angajati atat in Romania cat si in alte tari.
   
Suport antreprenorial
     Angajatorii apreciază Managerii de Proiect întreprinzători, care pot să inoveze, să lucreze creativ, să implementeze cu succes idei noi si sa duca lucrurile la bun sfarsit. Antreprenoriatul este încorporat în învățătura noastră și în cursantii nostri, facandu-i mai buni si cu un pas mai in fata atunci cand trebuie sa fie selectati.

CURSURILE NOASTRE

    Noi intelegem ca faceti o investitie semnificativa in viitorul vostru ne-am angajat să vă oferim o rentabilitate substanțială pentru această investiție - atât în timpul cât suntem impreuna pe durata cursurilor cât și dupa obtinerea certificatului de Manager de Proiect.
    Cursurile noastre sunt concepute pentru a fi pline de viață, relevante și concentrate pe cresterea posibilitatii de a fi imediat utili in organizatiile in care activati sau pentru a va angaja. Deoarece cursurile noastre au la baza ghiduri si standarde globale actualizate (Ghidul Ansamblului de Cunostinte ale Managementului de ProiectGhidul PMBOK Ed.6 si Ghidul PMBOK Ed. 7 – elaborate de Project Management Institute – USA, familia de Standarde de Management de Proiect ISO 21500, ... etc.), specialistii formati de noi pot fi usor acreditați mai departe atat in tara cat si în strainatate, subliniind astfel relevanța și calitatea cursurilor și ajutându-i să progreseze în carieră pe cei care studiaza si se certifica la noi în acest domeniu.
    Cursanții noștri beneficiază de investițiile noastre în facilități de predare de ultimă oră (atat in sala cat si online)  și în medii de învățare vizuală. Cursantii își pot practica abilitățile în medii de lucru realiste, pregătindu-se pentru viitor.
    Oferim o gamă largă de cursuri de bază, cursuri de specializare și cursuri de nivel avansat, precum și specializari concentrate pe o anumita arie de cunostinte ( Cost, Risc, Programare grafic de executie, Monitorizare si Control, utilizare instrumente software -  Microsoft Project ... etc.).
    Pentru a vedea intreaga lista de cursuri, va invitam sa accesati link :  Click AICI
    Daca inca nu indepliniti criteriile pentru a fi un bun manager de proiect, cursurile organizate de Europroiect Estate va ajuta sa va formati si sa va specializati in acest domeniu, dezvoltandu-va abilitatile si competentele necesare indeplinirii cu succes a sarcinilor diverse din cadrul unui job bine retribuit, facandu-va indispensabil pentru organizatiile de succes.

INVESTITI IN VIITORUL VOSTRU
     În contextul din ce în ce mai global al comerțului și recrutării, absolvenții certificati in Management de Proiect la Europroiect Estate sunt poziționați favorabil pentru a asigura cele mai bune oportunități de angajare.
    La Europroiect Estate facem tot ce putem pentru a vă ajuta să fiti in fata altor  specialisti și să vă pregătiți pentru o carieră de succes. Cursurile noastre sunt concepute pentru a vă furniza cunoștințele, abilitățile și expertiza pe care angajatorii din industria construcțiilor le caută și cerintele pe care foarte multi angajatori ni le-au comunicat permanent că doresc sa le gaseasca la persoanele pe care vor sa le angajeze.
    Angajatorii doresc să vadă în CV-ul dvs. experiența de muncă și îi încurajăm pe toți cursantii să se orienteze catre dezvoltarea abilitatilor si competentelor practice, necesare in lucrarile reale, abordate prin lucrarile practice si dezvoltate prin keep-in-touch-learning.
    Investim foarte mult în susținerea activităților de angajare iar echipa noastră de carieră va fi disponibilă pentru a vă ajuta în timpul dvs. petrecut la cursurile organizate de Europroiect Estate.
     Analiza salariilor managerilor de proiect din intreaga lume, publicată in documentul „Project Management Salary Survey” elaborat de PMI-SUA, arata cât de reușită este această investiție – o crestere impresionanta a cererii de manageri de proiect si o crestere permanenta in ultimii ani a salariilor in aceasta ramura, rezultata din datele centralizate primite de la peste 34.000 persoane din 34 de tari. (descarca document -  Click AICI )

     Am dezvoltat o serie de avantaje axate pe carieră, care ajută cursanții noștri să-si dezvolte abilitățile practice și capabilitățile pe care angajatorii le caută, facand trecerea de la studiul teoretic la lucrarile practice cu care se confrunta managerii de proiect. Cursantii pot adapta alegerea facuta pentru a se potrivi cu interesele și aspirațiile lor pentru o carieră de perspectiva. Optiunile posibile includ specializari in managementul costurilor proiectului, programarea graficului de executie, riscul in proiecte, monitorizarea si controlul proiectelor ... etc. Există, de asemenea, module de dezvoltare profesională care vă vor ajuta să vă dezvoltați abilitățile de leadership sau să obțineți competente profesionale in managementul portofoliilor, programelor sau in guvernanta. Cursurile dezvoltate de Europroiect Estate sunt proiectate sa va pregateasca pentru provocarile de a lucra intr-o piata globalizata si sa va ajute sa va dezvoltati abilitatile de leadership.
     Programele noastre de studiu furnizeaza intelegerea modului in care lucreaza organizatiile multinationale si modalitatile in care functioneaza businessul in medii multiculturale. Participarea la cursurile noastre va ofera posibilitatea de a intra in contact cu colegi din diferite firme din tara si din strainatate, aceasta reprezentand o importanta oportunitate de networking.

Mentoring si dezvoltarea de planuri de afaceri
     Daca ambitia voastra este de a deveni antreprenor sau aveti o idee de business si aveti nevoie de ajutor, veti putea beneficia de expertiza si suportul nostru pentru a va dezvolta strategia si a va duce businessul la urmatorul nivel. Experienta noastra de peste 30 de ani poate furniza ingredinetele necesare pentru a obtine succesul.
     Putem sa va furnizam îndrumare și sfaturi unu-la-unu pentru a va ajuta sa va formați și dezvoltați ideile dvs., pregatindu-va sa va lansati propriul business.
     Cursurile furnizate de Europroiect Estate utilizeaza o varietate de tehnici care ajuta cursantii sa-si dezvolte abilitati practice de leadership, care sa ii ajute sa se confrunte cu problemele reale ce pot sa apara in interactiunile cu reprezentanti dintr-o gama variata de organizatii, cu care vor intra in contact ca si manager de proiect in activitatile zilnice.


PASUL URMATOR


     Speram ca v-a placut ceea ce ati citit despre noi si despre cursurile organizate de noi. Vom face un scurt sumar a ceea ce face din Europroiect Estate o organizație modernă, care gândeste în perspectivă, furnizandu-va o perspectivă actualizata globală:

  • Cursuri inovative si relevante avand la baza ghiduri si standarde globale;
  • Abordare practică și dinamică a învățarii;
  • Concentrare pe crearea de competente si abilitati globale;
  • Dezvoltarea de abilitati si competente utilizabile imediat;
  • Instrumente si tehnici „redy-to-use” ;
  • Traineri de top, cu experienta practica in constructii;
  • Capabilitati de angajare infuzate în tot ceea ce predam si va invatam;
  • Metode de predare, învățare și studiu de ultimă generație;
  • Suport permanent furnizat de profesionistii din cadrul Europroiect Estate;
  • Manuale si materiale de curs de calitate

CUM SA VA INSCRIETI SI SA PARTICIPATI

     Inscrierea la cursurile organizate de Europroiect Estate este un proces simplu si usor de urmat, imediat dupa ce luati decizia de a va profesionaliza.
     Este necesar sa accesati pagina noastra de internet ( Click AICI), apoi identificati pagina cu prezentarea cursului la care doriti sa participati, descarcati Formularul de Inscriere pe care, dupa ce il completati cu datele Dvs., sa-l transmiteti prin mail la adresa cursuri@europroiect.ro .
     Solicitarile Dvs. vor fi preluate si procesate imediat de catre Departamentul de Administrare Cursanti al EUROPROIECT ESTATE.
     Veti primi in cel mai scurt timp un raspuns de la noi cu informatiile necesare finalizarii inscrierii si participarii la cursurile dorite.

    Succes !


     Studiile de referință actuale au identificat faptul că preocuparea numărul unu pentru managerii de proiect de astăzi este că trebuie să producă mai mult pentru mai puțin, deoarece mediul de afaceri devine mai competitiv iar bugetele și termenele devin mai stricte. Cu toate acestea, pe măsură ce aceste presiuni cresc, maturitatea managementului proiectelor și programelor adesea lipseste, iar legătura dintre strategie și livrare este, în cel mai bun caz, neclară.
     Ce poate face organizația dvs. pentru a alinia mai bine proiectele cu intenția strategică a afacerii Dvs.? Și cum puteți influența și modela această aliniere?
     Cursurile organizate de EUROPROIECT ESTATE exploreaza modul în care managerii de proiect pot ajuta la îndrumarea maturizarii organizației și prezinta ce se poate face pentru a obține un avantaj competitiv în fața presiunilor crescânde.

Managerii de proiect formati de EUROPROIECT ESTATE
pot sa raspunda la aceste provocari !