Experti Project Management

Gaitan Marius

Presedinte Europroiect Estate SRL Romania. Membru Project Management Institute – PMI USA, Licentiat al Facultatii de Constructii Civile si Industriale din Iasi, peste 30 de ani de experienta in inginerie civila, management si project management, Certificat PMI-PMP (Project Management Professional) - PMI-USA; Certificat PMI-PBA (Professional in Business Analysis) - PMI-USA Desfasoara activitatea ca Senior Project Manager si Trainer la Europroiect Estate SRL Romania.

Eng. Marius Gaitan
PMP, PMI-PBA

Gaitan Ciprian

Director Tehnic Europroiect Estate SRL Romania. Licentiat al Facultatii de Constructii Civile si Industriale din Iasi, peste 30 de ani experienta in inginerie civila, management si project management, Verificator de Proiecte MDRAP - verificare si expertiza tehnica Desfasoara activitatea ca Senior Project Manager si Expert Tehnic la Europroiect Estate SRL Romania.

Eng. Ciprian Gaitan
Project Manager

Gaitan Dumitra

Director Economic Europroiect Estate SRL Romania. Licentiata la Academia de Studii Economice din Bucuresti, peste 25 de ani de experienta in finante, contabilitate, management si project management, Expert finante-contabilitate C.E.C.C.A.R. Desfasoara activitatea ca Economist, Project Manager si Trainer la Europroiect Estate SRL Romania.

Ec. Dumitra Gaitan
Project Manager

Suntem mereu cu un pas mai înainte
Soluții profesionale pentru afacerea ta

0

happy customers

0

Projects

0

Member

0

Award Win

Europroiect Estate CURSURI

oferim o gamă completă de servicii de consultanță si training în management si in management de proiect, management de portofoliu si management de program in construcții