Cursuri

Project Management General - Online

Curs de PROJECT MANAGEMENT GENERAL
Cursul de organizeaza in sistem OPEN
(programarea si desfasurarea cursurilor se face dupa
formarea unei grupe de minim 10 cursanti)

   

      Cursul de Management de Proiect General asigura cunostintele de certificare pentru ocupatia Manager de Proiect (Cod COR 242101). Cursul este Autorizat iar ocupatia Manager de Project este recunoscuta de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, conform Clasificarii  Ocupatiilor din Romania , Cod COR 242101.

     Managementul de proiect vă va ajuta să planificați și să executați proiecte la timp, in buget și cu o eficiență maximă. Găsiți informații privind stabilirea obiectivelor, descompunerea lucrarilor, planurile de risc, programarea și urmărirea, plus îndrumări noi sau extinse privind estimarea, părțile interesate, achizițiile, comunicarea și multe altele.

            Cursul de Management de Proiect General a fost actualizat in anul 2023 pentru a raspunde si la unele cerinte impuse de Autoritatile Contractante pentru contractele de achizitii publice, inclusiv cele postate in Achizitii Publice - SICAP. In acest curs de Managementul Proiectelor, realizarea unui avantaj competitiv are o abordare contemporană, decisivă și orientată spre afaceri, pentru învățarea managementului proiectelor. Pentru a promova o înțelegere cuprinzătoare, multi-industrială, cursul abordează teoria managementului de proiect în contextul unei varietăți de organizații de succes, indiferent dacă acestea sunt deținute public, private sau nonprofit. Analiza cuprinzătoare a cazurilor și exercițiile detaliate, inclusiv studii de caz, oferă cursanților instrumentele pentru a dezvolta si gestiona proiectele în timp real, folosind în același timp cele mai recente instrumente si tehnici de management a proiectelor.

      Această ediție a fost actualizată pentru a reflecta schimbările din industrie și prezintă o acoperire aprofundată a subiectelor emergente, inclusiv managementul părților interesate, cauzele eșecului, gestionarea agilă a proiectelor, eșecul guvernanței proiectului, clasificarea valorilor de proiect și multe altele. De asemenea, sunt disponibile materiale suplimentare pentru cursanți.

      Daca aveti un proiect de executat si știți că trebuie să o faceți corect, dar nu știți ce trebuie să faceți și în ce ordine să vă asigurați că totul funcționează fără probleme și ieșiți din el arătând excelent. Aveți nevoie de un curs de Management de proiect pas cu pas. Managementul de Proiect (PM) sau „Biblia de management de proiect”, așa cum este cunoscută pe scară largă, oferă îndrumări practice cu privire la toate aspectele legate de managementul de proiect. Acest curs oferă o abordare simplificată a funcțiilor PM, fără a face referire la acoperirea detaliată a instrumentelor și metodelor utilizate în toate etapele unui proiect, îmbunătățind acoperirea metodelor și instrumentelor de cea mai bună calitate pentru a asigura succesul managementului de proiect. Cu studii de caz îmbogățite, exerciții și soluții însoțitoare, cursul este ideal pentru persoane care doresc sa inteleaga si sa invete management de proiect, precum și pentru manageri de proiect activi, servind ca un ghid cuprinzător pentru managementul proiectelor.

      Versiunea revizuita in 2023 a cursului de management de proiect include o gamă larga de îmbunătățiri proventite din ultima editie a Ghidului de Management de Proiect – PMBOK Ed.6-a si Ed. a 7-a (elaborate de Project Management Institute – USA), din familia de Standarde ISO 21500:2012 - Management de Proiect; ISO 21502:2020 - Management de Proiect; ISO 21504:2015 - Management de Portofoliu si de Program.

      Actualizarile cursului includ tehnici pentru îmbunătățirea absorbției materialului de curs, prin utilizarea de tehnici pedagogice moderne,  informații de bază pentru participarea la licitatii publice precum și studii de caz prin care cursantii intra in contact direct atat cu probleme de management de proiect cat și cu experiența hands-on de management de proiect.

Cursul contine 10 module:

  1. Project Integration Management - Managementul Integrarii proiectelor  
  2. Project Scope Management - Managementul  ariei de cuprindere a Proiectelor
  3. Project Schedule Management – Managementul  Programului Proiectelor
  4. Project Cost Management - Managementul  Costurilor Proiectelor
  5. Project Quality Management – Managementul Calitatii Proiectelor
  6. Project Ressource Management – Managementul Resurselor Proiectelor
  7. Project Communications Management – Managementul Comunicarii
  8. Project Risk  Management – Managementul Riscurilor Proiectelor
  9. Project Procurement Management – Managementul Achizitiilor
  10. Project Stakeholder Management - Managementul entitatilor implicate in Proiect


            Dupa absolvirea cursului (cele 10 module - cod EUR001-EUR010), toti cursantii primesc  Certificat de Absolvire iar in urma sustinerii examenului de Certificare Manager Proiect [necesita studii superioare finalizate - Diploma de Licenta ],  absolventii primesc Certificat de Manager de Proiect recunoscut de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei (ocupatia Manager de Proiect - Cod COR : 242101) însoţit de supliment descriptiv în care sunt înscrise competenţele dobândite. Certificatele sunt eliberate în conformitate cu prevederile O.G. 129/2000 republicată şi Supliment Europass, eliberat în conformitate cu Ordinul comun MMFPS/MECTS, nr.4469/ 12 iunie 2012 şi a Deciziei PE şi CE nr.2241/ 2004/CE din 2004, în care se vor înscrie compeţentele dobândite.

      Un management de proiect bun se bazează pe echilibrarea constrângerilor cheie de timp, calitate și costuri în contextul funcționalității produselor (ca rezultat al proiectelor) și a cerințelor. Actualizat temeinic și restructurat pentru a reflecta provocările cu care se confruntă astăzi diversele industrii, această ediție continuă să conducă mai departe practica managementului proiectelor. Principiile planificării strategice, programării și monitorizării detaliate, alocării resurselor și gestionării eficiente a riscurilor, utilizate pe scară largă în proiecte de toate dimensiunile și complexitatea, sunt acoperite pe deplin. Integrarea modelării informațiilor în fiecare etapă a ciclului de viața a proiectului este o caracteristică a acestui curs. În plus, impactul tendințelor și dezvoltărilor, cum ar fi internaționalizarea proiectelor sunt discutate în context.

Certificatul Manager de Proiect eliberat dupa absolvirea cursului este recunoscut international in toate tarile care fac parte din Uniunea Europeana, conform conventiei de la Haga.

Diplomele impreuna cu Certificatele de Competenta obtinute in urma acestui curs sunt documente care se opereaza in Cartea de Munca (REVISAL) si va ofera posibilitatea angajarii si salarizarii corespunzatoare acestei calificari.

 

PLANUL CORECT VĂ POATE FURNIZA VALOAREA REALĂ

Furnizam servicii de business și de Management de Proiect cu experți consacrati
Managementul de Proiect este domeniul cheie prin care astazi, in intreaga lume, se desfasoara activitatile politice, economice, sociale si culturale.

project management | echipa de management de proiect | project management team

Dezvoltare Echipa Management de Proiect

Formarea si dezvoltarea echipei de project management este o provocare?

Afla detalii
planificare proiect

Analiza si Planificare Proiecte

Analiza si planificarea structurata a proiectului reprezinta o provocare ?

Afla detalii
controlul proiectului | monitorizarea proiectului

Monitorizare si Control Proiecte

Monitorizarea si controlul proiectului va dau batai de cap si nu stiti cum sa le abordati ?

Afla detalii

Managementul de Proiect
vă ajută să economisiți
timp și bani

Ne ajutăm clienții să-și îmbunătățească performanțele și să-și realizeze cele mai importante obiective de business

Planificarea si programarea proiectelor de constructii sunt factori importanti de succes si de aceea echipa EUROPROIECT ESTATE® le acorda o mare importanta.

Afla detaliiMai multe

Europroiect Estate Servicii

Oferim o gamă completă de servicii de consultanță si training în management si in management de proiect in construcții
Managementul de proiect continuă să crească în fiecare zi datorită încrederii.

PM Constructii

Management de Proiect in Constructii

Real Estate

Management de Proiect aplicat in Constructii Rezidentiale

OPM - Implementare

Implementare Management de Proiect in Organizatii (OPM)

Project Management Office - PMO

Infiintare & Dezvoltare PMO

Testare Personal

Testare manageri de proiect din organizatie

SEAP / SICAP

Suport pentru participare la licitatii publice (ofertare)

Suntem mereu cu un pas mai înainte
Soluții profesionale pentru afacerea ta

0

happy customers

0

Projects

0

Member

0

Award Win

Europroiect Estate CURSURI

oferim o gamă completă de servicii de consultanță si training în management si in management de proiect, management de portofoliu si management de program in construcții

Europroiect Estate Experti

peste 25 de ani de experiență în domeniile construcții, management de proiect, management de portofoliu si management de program

Gaitan Marius

Eng. Marius Gaitan
PMP, PMI-PBA

Senior Project Manager & Business Analyst

Gaitan Ciprian

Eng. Ciprian Gaitan
Project Manager

Expert Tehnic & Verificator Proiecte

Gaitan Dumitra

Ec. Dumitra Gaitan
Project Manager

Expert Finante Contabilitate - Expert C.E.C.C.A.R.

Request A Call Back.

Aveți probleme cu gestionarea proiectelor?
Oferim cele mai bune servicii de consultanță.
Așteptăm cu nerăbdare să ne cunoastem și să vă ajutăm !

Ai Nevoie De Ajutor?

Ce spun Clientii Nostri?

Articole Project Management

Avand o experienta de peste 25 de ani ajutam afacerile prin furnizarea unor solutii complete.
Putem dezvolta si implementa soluții inovatoare de management pentru a îmbunătăți și creste beneficiile companiei Dvs.