Cursuri

Inteligenta Artificiala (AI) in Management de Proiect

Curs INTELIGENTA ARTIFICIALA – AI
in MANAGEMENT DE PROIECT

ChatGPT si Generative AI pentru Manageri de Proiect

6 si 8 Decembrie 2023 (miercuri si vineri 9:30 - 13:30)

9 si 10 Decembrie 2023 (sambata si duminica 9:30 - 13:30)

 

În ultimii ani, a apărut o nouă eră a inovării. Factori precum Big Data, Tehnologia Blockchain, Inteligența Artificială (AI) și Învățarea Automată (Machine Learning - ML) au un impact tot mai mare asupra vieții și activităților noastre de zi cu zi. Această schimbare rapidă duce la o revoluție a noilor sisteme de luare a deciziilor și de asistență bazate pe AI. Activitățile de zi cu zi, atât pe plan personal, cât și profesional, sunt afectate prin introducerea instrumentelor și serviciilor bazate pe AI.
Inteligența Artificială schimbă modul în care lucrează organizațiile, iar managementul de proiect este un domeniu important afectat pozitiv de aceste schimbări. Beneficiile Inteligenței Artificiale în managementul proiectelor sunt foarte largi și se referă la întregul lanț de producție al afacerii, ghidat de orientări și obiective stabilite, contribuind la îmbunătățirea performanței proiectelor dvs.
Pentru a profita pe deplin de beneficiile AI în activitatea lor, liderii de proiect trebuie să înceapă prin îmbunătățirea modalităților lor tehnice de lucru.

Alfabetizarea tehnologică va fi o abilitate esențială.
Inteligența Artificială - AI va schimba ceea ce faci și modul în care o faci

Pe măsură ce Inteligența Artificială devine din ce în ce mai răspândită, liderii de proiect vor trebui să schimbe totul, de la locul în care își concentrează eforturile la seturile de competențe pe care le prioritizează.
Inteligența Artificială este capabilă să treacă rapid printr-un volum mare de date și să ajute la luarea deciziilor pentru a ajuta managerul de proiect să înțeleagă ce cale va fi cea mai bună pentru livrarea eficientă a proiectului. În acest sens, Inteligența Artificială poate automatiza nu numai sarcini simple, ci poate dezvolta o înțelegere a indicatorilor cheie de performanță – KPI, ai proiectelor. Acest lucru poate permite apoi dezvoltarea de idei noi și poate ajuta la îndeplinirea unor sarcini mai mari și la formularea de recomandări pentru luarea deciziilor complexe.
Este recomandabil să căutați cat mai devreme soluții de gestionare a muncii bazate pe AI atat pentru Dvs. cat si pentru organizația dvs.

 

Alăturați-vă primului curs din România despre „Generative AI cu aplicare in Managementul de Proiect pentru Manageri de Proiect si Antreprenori”.


Cursul de INTELIGENTA ARTIFICIALA in MANAGEMENT DE PROIECT a fost dezvoltat si actualizat in anul 2023 si cuprinde cele mai noi tehnologii digitale – ChatGPT si GenAI .

Intram intr-o eră în care Inteligenta Artificiala - AI este forța din spatele eficienței și inovației, asigurați-vă că rămâneți în fruntea strategiilor de management de proiect. Indiferent dacă ești un manager de proiect experimentat sau un profesionist, daca esti o persoana de conducere sau una de decizie dintr-o organizatie, care dorește să valorifice puterea AI, acest curs oferă perspective care vor revoluționa abordarea ta.

EFICIENTIZARE A MUNCII CU PANA LA 50%

Cursul de initiere este detaliat cu o descriere pas cu pas despre cum sa folosesti GenAI si ChatGPT pentru a optimiza orice aspect al muncii si afacerii tale. Termeni sunt explicati simplu, fara jargon tehnic, fiind usor accesibil persoanelor fara o pregatire de specialitate in acest domeniu.

De ce să va înscrieti?

 • - Curs de pionierat: Fii printre primii din România care aprofundează integrarea AI Generativă în managementul proiectelor.
 • - Abilități practice: sesiunile noastre live online garantează experiență practică, echipându-vă cu strategii acționabile bazate pe inteligență artificială pentru implementare imediată.
 • - Networking: Interacționați-vă cu o comunitate de profesioniști care au aceleași idei, favorizând conexiunile și colaborările.
 • - Cerințe simple: Tot ce aveți nevoie este un laptop sau un computer și o conexiune la internet pentru a porni în această călătorie transformatoare.


 Cui se adreseaza acest curs?

 • - Managerii de Proiect care caută să-și imbunatateasca si sa-si eficientizeze munca zi de zi si activitatea practica si strategiile utilizand Inteligenta Artificiala - AI.
 • - Persoane de conducere (Manageri, Manageri Tehnici, Economisti, Juristi … etc.)
 • - Profesioniști din diverse sectoare (ingineri, arhitecti, juristi, economisti ... etc.) care urmăresc să integreze instrumente de Inteligenta Artificiala AI pentru rezultate îmbunătățite ale proiectului si ale mincii lor
 • - Oricine este intrigat de fuziunea dintre inteligența artificială și managementul de proiect, care caută să rămână în frunte în carieră.

 

Ce ne diferențiază ?

 • - Curriculum concentrat: Aprofundați-vă în integrarea ChatGPT și a altor instrumente AI în doar 8 ore repartizate pe două zile intensive de curs (teorie + practica).
 • - Instructori experți: Învățați de la lideri din industrie cu peste 30 de ani de experienta, o pasiune pentru AI și impactul său transformator asupra managementului de proiect.
 • - Învățare interactivă: Sesiunile noastre live online sunt concepute pentru a fi interactive, asigurându-vă că înțelegeți concepte în timp real și veți primi răspunsuri la întrebări.

 

Curriculum Curs:
    Introducere in Generative AI
    Introducere in ChatGPT 3.5 si ChatGPT 4.0
    Diferenta dintre ChatGPT 3.5 si ChatGPT 4.0
    Avantajele si Beneficiile aplicarii Inteligentei Artificiale in Management de Proiect
    Cum sa te degrevezi de un volum mare de munca folosind Generative AI
    Ce este Prompt-ul si cum se foloseste eficient
    Prompt Engineering pentru Management de Proiect
    Cum sa implementezi AI pentru tine si compania ta
    Utilizarea Practica a ChatGPT in Management de Proiect :
     •    Managementul Integrarii Proiectului
     •    Managementul Continutului Proiectului
     •    Managementul Programului de Executie
     •    Managementul Costurilor
     •    Managementul Calitatii
     •    Managementul Resurselor
     •    Managementul Comunicarii
     •    Managementul Riscurilor
     •    Managementul Achizitiilor
     •    Managementul Partilor Interesate (Stakeholderilor)
    Prezentari practice ChatGPT 4.0 pe Ariile de Cunostiinte
    Studii de caz cu Inteligenta Artificiala si ChatGPT

Pachetul de curs contine un manual tiparit cu comenzi practice si utile pentru a va usura munca cu ChatGPT si alte instrumente GenAI.

În această sesiune interactivă a cursului, veți exersa AI, veți descoperi cum este aplicată la managementul proiectelor, veți afla despre instrumentele AI existente pe care le puteți utiliza imediat în proiecte și veți înțelege lanțul valoric AI pentru afaceri.
La sfârșitul acestui curs, vei putea reflecta cu încredere asupra valorii AI pentru contextul tău profesional.

Sunteți gata să vă creșteți abilitățile de management de proiect?

Nu ratați această oportunitate unică. Înscrieți-vă astăzi și deveniți pionier în transformarea în managementul proiectelor bazată pe inteligență artificială în România!

Suntem mereu cu un pas mai înainte
Soluții profesionale pentru afacerea ta

0

happy customers

0

Projects

0

Member

0

Award Win

Europroiect Estate CURSURI

oferim o gamă completă de servicii de consultanță si training în management si in management de proiect, management de portofoliu si management de program in construcții

Request A Call Back.

Aveți probleme cu gestionarea proiectelor?
Oferim cele mai bune servicii de consultanță.
Așteptăm cu nerăbdare să ne cunoastem și să vă ajutăm !

Ai Nevoie De Ajutor?