Cursuri

Curs Business Analysis

Analiza de Business - BA

ANALIZA DE BUSINESS

Cursul se desfasoara in sistem OPEN
( incepe dupa formarea unui grup de minim 8 cursanti )

     Indiferent dacă intenționați să începeți o carieră în Analiza de Business (BA) sau sunteți un profesionist cu experiență în domeniu, acest curs este resursa dvs. cheie care vă ajută să identificați oportunitățile pentru succesul afacerii dvs., să aduceți schimbări organizaționale de succes și să creați valoare comercială.
     Analiza de Business se referă la setul de sarcini și activități care ajută companiile să-și determine obiectivele pentru a satisface anumite oportunități sau pentru a aborda provocările și apoi sa le ajute să definească soluții pentru îndeplinirea acestor obiective. Cei implicați în Analiză de Business se ocupa cu  identificarea activităților care permit companiei să definească problema sau oportunitatea afacerii, să definească cum arată soluțiile și să definească modul în care ar trebui să se comporte la final. Ca si Analist de Business, veti putea sa planificați planurile pentru procese.
Acest curs face ca tema complexă a Analizei de Business să devină ușor de înțeles. Indiferent dacă sunteți nou sau aveți experiență în Analiza de Business, acest curs vă oferă instrumentele, tehnicile, sfaturile și trucurile pentru a vă stabili așteptările și calea spre succes.
    Cursul furnizeaza îndrumări cu privire la modul in care puteti produce un impact într-o organizație prin efectuarea Analizei de Business, vă prezintă instrumentele și tehnicile pentru a fi un profesionist eficient în Analiza de Business. Cursul furnizează deasemeni o serie de exemple privind modul de analiză a afacerii, indiferent de rolul dvs. Dacă sunteți interesat să aflați despre instrumentele și tehnicile utilizate de profesioniștii de succes în analiza afacerilor, acest curs este pentru Dvs.

business analysis
   

 

Analiza de Business incearca să răspundă provocărilor economiei actuale, extrem de competitive, prin dezvoltarea de soluții practice, creative și financiare, care să abordeze problemele de afaceri și să profite de noile oportunități. Acest curs prezintă un set necesar de instrumente esențiale. Cursul este de asemenea ideal pentru persoanele care doresc să obțină cunostinte si competente în analiza de business fiind  deosebit de benefic pentru cei care au activitati legate de analiza discrepanțelor [Gap Analysis] și gestionarea beneficiilor [Benefit Management], fiind totodata o introducere în arhitectura afacerilor.
     Analiza de Business conduce sute de mii de profesioniști în activitatea lor și a fost adoptata in  organizatii ca bază pentru practica specifica de analiză a afacerilor. Acest curs își extinde domeniul de aplicare dincolo de analizele de afaceri, în proiecte care vizează dezvoltarea agilă, managementul proceselor de afaceri, inteligența afacerilor și arhitectura afacerilor.
     Dezvoltat printr-un proces riguros de abordare a afacerii, acest curs are la baza Ghidul de Analiza de Business elaborat de Project Management Institute , PMI-USA, Standardul de Analiza de Business elaborat de PMI-USA, încorporand înțelepciunea colectivă și experiența experților din domeniu din întreaga lume.

    Ca si revizuitor si furnizarea de recomandari pentru Ghidul de Analiza de Business - Editia 1,  elaborat de Project Management Institute, D-l. Gaitan Marius, PMP, PMI-PBA este mentionat in Anexa  X1 .2.2 FINAL EXPOSURE DRAFT REVIEW (STANDARD PORTION) si in Anexa X1 .2.3 FINAL EXPOSURE DRAFT REVIEW (GUIDE PORTION)

     Cursul vă ajuta să obțineți o înțelegere completă a conceptelor fundamentale ale analizei de business și să deblocați valoarea unui analist de business într-o organizație prin identificarea problemelor și oportunităților și găsirea de soluții. Aflați cum să definiți nevoile unei afaceri și să aplicați cele mai eficiente instrumente și tehnici pentru a determina, analiza și comunica cerințele cu părțile interesate din afacere. Puteti obține o înțelegere globală a conceptelor fundamentale ale analizei de business și înțelege valoarea unui analist de business pentru o organizație prin identificarea problemelor și oportunităților și găsirea de soluții.
    

Pentru informatii suplimentare, nu ezitati sa ne contactati.

     

 

gaitan marius     Ing. Marius Gaitan, PMP, PMI-PBA este Presedinte al reputatei firme de Dezvoltare Organizationala, Consultanta si Training Europroiect Estate SRL din Romania.  Acesta desfasoara activitati de consultanta  pentru proiecte rezidentiale, nerezidentiale si de infrastructura din Romania, fiind implicat direct in activitati de profesionalizare a managerilor de proiect si sustine cursuri de formare si dezvoltare personala in domeniul managementului de proiect, portofoliu si program pentru specialisti din diverse verticale de piata ( Inginerie, Constructii, Real Estate, Productie, Energie, Sanatate, Educatie, Banking, etc.).

 

     Domnul Ing. Marius Gaitan, PMP, PMI-PBA este membru al Project Management Institute – PMI USA, este lector si speaker la numeroase conferinte si seminarii pe probleme de Management de Proiect, Portofoliu si Program (P-P-P),  utilizarea Standardelor de Managementul Proiectelor, Portofoliilor și Programelor (ISO 21500, ISO 21504), Managementul Riscurilor (ISO 31000, ISO 31100 si ISO 31010), Implementarea Managementului de Proiect in organizatii, Guvernanta P-P-P si Aliniere Strategica a P-P-P.
     Domnul ing. Marius Gaitan PMP, PMI-PBA, este licentiat al Facultatii de Constructii Civile si Industriale din Iasi, are peste 30 de ani de experienta in inginerie civila, management si project management, este certificat PMP (Project Management Professional) si PMI-PBA (Professional in Business Analysis) de catre PMI-USA si desfasoara activitatea ca Senior Project Manager si Trainer la Europroiect Estate SRL Romania.
     Este deasemenea trainer autorizat de A.N.C. (Autoritatea Nationala pentru Calificari), este expert in managementul proiectelor, portofoliilor si programelor (P-P-P), in implementarea managementului de proiect in organizatii, alinierea strategica a proiectelor portofoliilor si programelor  cu strategia organizationala si in Guvernanta P-P-P si Analiza de Business .
     Acesta are o vasta experienta in numeroase companii si organizatii, fiind implicat in importante actiuni de dezvoltare organizationala, acordand consultanta pe probleme de utilizare si implementare a managementului de proiect, portofoliu si program in organizatii, restructurari si reorganizari organizationale, acordarea de consultanta pe probleme de management si management de proiect pentru varii activitati corporatiste, pentru clienti din diverse industrii.
     Domnul ing. Marius Gaitan, PMP, PMI-PBA a facut parte din echipa de voluntari care a tradus in limba romana Ghidul Ansamblului de Cunostinte de Management de Proiect - Ghidul PMBOK, elaborat de Project Management Institute , PMI-USA:

  • Ghidul PMBOK Ed.5-a (A Guide to the Project Management Body of Knowledge 5-th. Ed. ) si
  • Ghidul PMBOK Ed.. 6-a (A Guide to the Project Management Body of Knowledge 6-th. Ed. )

 

Activitate profesionala internationala – in comitete ale Project Management Institute, PMI-USA

PMBOK Guide - Sixth Edition - Nominated in Appendix X2.4.2 - Final Exposure Draft Review -in addition to the members of the Committee, provided recommendations for improving the Exposure Draft Review (Standard Portion) ;
PMBOK Guide - Sixth Edition - Nominated in Appendix X2.4.3 - Final Exposure Draft Review ( Guide Portion) - in addition to the members of the Committee, provided recommendations for improving the Exposure Draft ;
The Standard for Program Management - Fourth Edition - Nominated in Appendix X2.3.2. - FINAL EXPOSURE DRAFT REVIEWERS - in addition to the members of the Committee - provided recommendations for improving the Exposure Draft
The Standard for Portfolio Management - Fourth Edition - Nominated in Appendix X2.3.3. - EXPOSURE DRAFT REVIEW - in addition to the members of the Committee - provided recommendations for improving the Exposure Draft.
The PMI Guide to Business Analysis – First Edition, Nominated in Appendix X1.2.2. – FINAL EXPOSURE DRAFT REVIEW (STANDARD PORTION) - in addition to the members of the Committee

The Standard for Organizational Project Management – OPM , Nominated in Appendix X1.4 – PUBLIC EXPOSURE DRAFT (PED) reviewers – review of the standard, and provided recommendations for improvement.

The Standard for Risk Management in Portfolios, Programs and Projects - Project Management Institute - PMI  ;  participated in the public review of the standard and provided recommendations for improvement ( nominated  in Appendix X2.3.3 PUBLIC EXPOSURE DRAFT REVIEW)

The Practice Standard for Scheduling– Third Edition - Project Management Institute - PMI ;  participated in the public review of the standard and provided recommendations for improvement (nominated  in  X2.2.2 FINAL EXPOSURE DRAFT REVIEW )

Practice Standard for Work Breakdown Structures - Third Edition - Project Management Institute - PMI ; participated in the public review of the standard and provided recommendations for improvement ( nominated  in Appendix X2 )

Practice Standard for Project Estimating (2019) - Project Management Institute - PMI-USA -; participated in the public review of the standard and provided recommendations for improvement ( nominated in Appendix X2.2.2)

Practice Standard for Earned Value Management (2019)  -  Project Management Institute - PMI-USA -; participated in the public review of the standard and provided recommendations for improvement ( nominated in Appendix X2.3.2)

 

PLANUL CORECT VĂ POATE FURNIZA VALOAREA REALĂ

Furnizam servicii de business și de Management de Proiect cu experți consacrati
Managementul de Proiect este domeniul cheie prin care astazi, in intreaga lume, se desfasoara activitatile politice, economice, sociale si culturale.

project management | echipa de management de proiect | project management team

Dezvoltare Echipa Management de Proiect

Formarea si dezvoltarea echipei de project management este o provocare?

Afla detalii
planificare proiect

Analiza si Planificare Proiecte

Analiza si planificarea structurata a proiectului reprezinta o provocare ?

Afla detalii
controlul proiectului | monitorizarea proiectului

Monitorizare si Control Proiecte

Monitorizarea si controlul proiectului va dau batai de cap si nu stiti cum sa le abordati ?

Afla detalii

Suntem mereu cu un pas mai înainte
Soluții profesionale pentru afacerea ta

0

happy customers

0

Projects

0

Member

0

Award Win

Ce spun Clientii Nostri?

Articole Project Management

Avand o experienta de peste 25 de ani ajutam afacerile prin furnizarea unor solutii complete.
Putem dezvolta si implementa soluții inovatoare de management pentru a îmbunătăți și creste beneficiile companiei Dvs.