Project Management Romania

book club pm

     Book CLUB a fost creat pentru cei care doresc sa afle despre anumite carti de specialitate și pentru cei care doresc sa se întâlneasca împreună (intr-un spatiu virtual) pentru a discuta despre ceea ce au citit. Acest spatiu ajuta la descoperirea unor carti valoroase pentru aprofundarea unor cunostinte in domeniul management de proiect, de portofoliu, de program dar si alte subiecte adiacente. Pentru inceput, cărțile prezentate sunt selectate din biblioteca EUROPROIECT ESTATE si prezentate succint. Dorim sa punem in discutie subiecte si probleme de interes, pentru a facilita discuțiile și înțelegerea.

     Există două obiective pe care am dori să le îndeplinească acest grup din cadrul clubului. În primul rând, este important să aflati despre semnificația si importanta unei cărți. În plus, este de asemenea important să aveti o prezenta dinamică și coerentă in cadrul grupului. În perspectiva nu există nicio îndoială că veți putea prezenta chiar voi anumite carti in cadrul acestui grup. Aceasta este o oportunitate de a afla despre anumite carti si continutul acestora, de a învăța ceva nou si nu in ultimul rand să creați relatii si prieteni in cadrul grupului.

     Pentru a crea o provocare si a incita interesul celor care doresc sa cunoasca mai mult despre Project Management si ceea ce urmeaza sa contina aceasta sectiune, atasam cateva imagini din rafturile bibliotecii EUROPROIECT ESTATE:

biblioteca europroiect estate

     Abordarea instrumentelor si tehnicilor de proiect utilizand aplicatii specializate, asa cum este Microsoft Project Professional ajuta practicienii sa pastreze controlul asupra proiectelor. Aplicatia Microsfot Project este foarte ampla, cu functii speciale, cu secrete ce sunt dezvaluite numai practicienilor care aloca suficient timp studiului si practicii :

biblioteca europroiect estate

     Studiul aprofundat al Managementului de Proiect asigura cunostinte solide, cunoasterea instrumentelor si tehnicilor de PM alaturi de modalitatea de utilizare a metodologiilor de PM, coordonarea efectuata de catre PMO - Project Management Office, elemente care sunt prezentate pe larg in anumite carti ;

biblioteca europroiect estate

  Cei care apreciaza aceasta sectiune sunt rugati sa transmita un mesaj cu textul "doresc Book CLUB" utilizand meniul din partea dreapta pentru a fi notificati atunci cand sunt prezentate alte carti.

 

Share:

Taguri: book club