Articole Project Management

Pe măsură ce anul 2020 se apropie de sfârșit, am reflectat la ceea ce poate fi descris doar ca fiind un an intens încercat și anxios pentru toți. Sunt câteva lucruri importante din acest an care ies în evidență în timp ce privim înapoi la 2020 și reflectăm la viitor.

Anul acesta a fost unul în afara normalului și de aceea am păstrat un moment pentru a vă spune „Mulțumesc” pentru că ați fost alaturi de noi. În 2020, am găsit cu toții noi modalități de a lucra, de a ne conecta și de a face lucrurile pe care le dorim și apreciem fiecare moment pe care l-ați petrecut cu noi!

Am reușit să ne concentrăm în continuare pentru a permite profesioniștilor din proiecte să transforme ideile în realitate dar si pentru a forma noi generatii de profesionisti in management de proiect.

Educația este cea mai valoroasă investiție pe care o putem face și este esențială pentru a fi competitivi în lumea de mâine. In această lume care se schimbă continuu - priviți în jur - participarea la instruire și activitatea în domeniu vă permit să rămâneți la curent și să faceți un salt în viitor.

Managementul de Proiect joacă un rol esențial în „noua normalitate” din zilele noastre, mai ales atunci când vine vorba de furnizarea de servicii clienților și de satisfacerea așteptărilor acestora, dar și a modului în care funcționăm în cadrul organizațiilor. Traversăm în prezent cu totii o fază de „recuperare și reinventare”, concentrându-ne pe o adaptare a modelului de afaceri, tintind creșterea valorii și a capacității personalului, precum și pe îmbunătățirea experienței clienților, optimizând în același timp costurile.

Ne măsurăm succesul prin succesul partenerilor noștri!

Sărbători Fericite !

Share:

Taguri:

Suntem mereu cu un pas mai înainte
Soluții profesionale pentru afacerea ta

0

happy customers

0

Projects

0

Member

0

Award Win

Europroiect Estate CURSURI

oferim o gamă completă de servicii de consultanță si training în management si in management de proiect, management de portofoliu si management de program in construcții

Ce spun Clientii Nostri?

Articole Project Management

Avand o experienta de peste 25 de ani ajutam afacerile prin furnizarea unor solutii complete.
Putem dezvolta si implementa soluții inovatoare de management pentru a îmbunătăți și creste beneficiile companiei Dvs.