project management


 

INSCRIERE NEWSLETTERAdresa de e-mail:

 

INSCRIERE CVRomana: Vrei o cariera in managementul proiectelor?

Adauga CV-ul tau in baza noastra de date cu specialisti in Project Management!


Untitled 1

SERVICII PROJECT MANAGEMENT

Formulare-sablon pentru PROJECT MANAGEMENT

 Formulare-sablon pentru Project Management

    Complexitatea proiectelor,  implicarea comunitatii de stakeholderi din cadrul fiecarui proiect, nevoia de coordonare a tuturor resurselor financiare , materiale si umane, controlul  timpului (incadrarii activitatilor  ce se desfasoara in durata planificata) , a calitatii livrabilelor (care genereaza calitatea intregului proiect), a probabilitatii de producere si a impactului produs de Riscurile cu care se confrunta proiectul si nu in ultimul  rind a coordonarii activitatii de Procurement si Achizitii (de materiale  ,  servicii  , subcontractori , utilaje ...  etc.)  impune utilizarea unei metodologii.
    Dezvoltarea unei metodologii proprii este costisitoare si de durata, necesitind personal specializat sau consultanta unor firme de specialitate.
    Compania americana  Method123 pune la dispozitie o metodologie completa , avind  la baza  standardele PMBOOK si PRINCE2 care sa va asigure suport  pentru succesul  proiectelor Dvs. 
    Mai  mult  decit atit , compania Method123 va permite sa utilizati sabloanele din biblioteca programului (peste 1500 de fise, grafice, tabele  ...  etc.) pentru a va dezvolta o metodologie proprie, care sa  poata fi utilizata sub brandul  Dvs.  de firma si care sa va asigure o pozitie fruntasa in fata clientilor  Dvs. Mai mult decit atit, produsul MPMM Enterprise va permite sa publicati pe Intranetul  organizatiei interfata produsului,  creind astfel acces tuturor Project Managerilor si membrilor echipelor de proiect sa aiba acces la metodologiile specifice proiectelor in care sunt implicati. Customizarea formularelor (permisa de program) asigura un impact pozitiv sporit atit in interiorul  organizatiei cit si fata de clienti.
    Aceste template (sabloane) pentru Managementul  Proiectului va vor ajuta sa :
  • Salvati timpul  si efortul  scrierii si gandirii documentelor
  • Imbunatatirii calitatii livrabilelor Dvs.
  • Buna monitorizare a timpului (durata) , costului si a calitatii
  • Urmarirea schimbarilor din cadrul  proiectului si a riscurilor cu care se confrunta
  • Imbunatatirii succesului proiectelor Dvs. 
  • Sa formati un limbaj comun pentru toate persoanele din cadrul  organizatiei implicate in managementul proiectelor 
  • Sa standardizati tipurile de rapoarte ,  formatul acestora cit si tipizarea tipurilor de fisiere utilizate, imbunatatind astfel fluxul  informational.
    Kitul  Method123  este o colectie completa de documente template si cuprinde :

 Initierea  Proiectului

 Executia Proiectului

 Business Case
 Procesul de Management al Timpului
 Studii de Fezabilitate
 Formulare de Management al Timpului
 Project Charter
 Registre ( Formulare)
 Descrierea Joburilor
 Procesul de Management al Costurilor
 Project Office Checklist
 Inregistrarea cheltuielilor
 Phase Rewiev Form (Initiere)
 Registrul  de cheltuieli

 Planificarea Proiectului

 Procesul de Management al Calitatii
 Planificarea Proiectului
 Formulare pt.  Cererile de Schimbare
 Planificarea Resurselor
 Registrul  Schimbarilor
       (Managementul  Configuratiei)
 Planificarea Financiara
 Procesul de Management al Riscurilor
 Planificarea Calitatii
 Formulare pt. inregistrarea riscurilor
 Planul  de Acceptanta
 Registrul  Riscurilor
 Planul  de Comunicare
 Managementul  conflictelor / problemelor
 Planul  de  Procurement
 Formular de inregistrare probleme
 Procesul de Management al Licitatiilor
 Registrul Conflictelor
 Statement of Work (Proc.  Tehnologic)
 Procesul de Management al Procurementului
Cererea de Informatii
      Request for Informations  - RFI
 Comenzile/Ordinele de cumparare
 Cererea Propunerii de Business
      Request for Proposal - RFP
 Registrul  Achizitiilor
 Contracte pentru furnizori
 Procesul de Management al Acceptantei
 Registrul licitatiilor
 ormulare de Acceptanta
  Phase Rewiev Form (Planificare)  Registrul  Acceptantei

Inchiderea Proiectului 

 Procesul de Management al Comunicarii
 Raportul de Inchidere a Proiectului
 Rapoarte de Stare ale Proiectului
 Probleme Post-implementare
 Registrul  Comunicarii
   Phase Rewiev Form (Executie)

    Acest kit (colectie completa) de documente formale de Project Management va  asigura intreaga suita de sabloane (template) si Studii de Caz necesare initierii, planificarii, executiei monitorizarii si controlului si predarii proiectelor in timp, cu incadrarea in buget si respectind specificatiile (atingerea calitatii contractate) Aceste documente-sablon(template) de Project Management descriu amplu modul in care trebuie inteleasa fiecare activitate pe toata durata Ciclului de Viata al Proiectului, formalizind  metodologia de PM. Studiile de caz va ajuta sa intelegeti usor modul in care se poate utiliza fiecare document in cadrul  proiectului.
    Daca sunteti ManagerManager de Proiect , Membru al unei Echipe de Proiect,  Consultant sau Trainer, pentru proiecte organizationale sau guvernamentale , acest kit de Project Management  reprezinta un "cap de pod" atunci cind initiati sau faceti managementul unor proiecte, furnizindu-va sabloane (template) precompletate in vederea crearii livrabilelor. Utilizind aceste template veti salva timp  si bani producind rapid, usor si eficient documentatia pentru livrabilele din cadrul  proiectului.

Pentru relatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati completind Formularul alaturat sau sa transmiteti in mesaj la adresa office@europroiect.ro

Puteti comanda acest pachet direct la noi , eliminind
astfel timpul  pierdut cu procesarea unei comenzi externe
extracomunitare ,cu decontare in valuta
printr-un simplu CLICKSERVICII

     Scolarizare in vederea insusirii si intelegerii notiunilor de Project Management (PM). Cursurile cuprind notiuni de PM structurate pe capitole astfel incit cursantii sa poata intelege usor aceste teorii si sa-si insuseasca uneltele si tehnicile necesare practicarii meseriei de Project Manager. Cursurile se adreseaza distinct Managerilor Executivi si celor din departamentele de Project Management.
     Implementarea  unor METODOLOGII de Project Management asigura succesul derularii proiectelor. Numai urmind traiectoria ciclului de viata al proiectului cu ajutorul  unei metodologii implementate in cadrul  companiei putem asigura controlabilitatea proceselor si opera la imbunatatirea si perfectionarea acestora. Rezultatul acestei actiuni asigura un succes constant in derularea proiectelor, organizatia poate sa-si dezvolte brandul si poate livra la timp incadrindu-se in buget calitatea solicitata de clienti.
     Produsele Software specifice Managementului de Proiect ne pot ajuta in primul  rind sa organizam un proiect sau un portofoliu de proiecte oferindu-ne informatii relevante , in timp real care sa asigure suport pentru deciziile ce trebuiesc luate pe parcursul  proiectului.

     Enterprise Project Management Solutions este o solutie complexa ce asigura suport in derularea unor proiecte sau portofolii de proiecte ce necesita coordonarea unui numar mare de contractanti (ce pot opera din locatii diferite distribuite geografic la nivelul unui oras , tara , continent sau mondial)     Analiza Proceselor de Business actuale din cadrul  companiei in vederea remodelarii acestora pentru a asigura o performanta sporita a organizatiei. Evolutia societatii, aparitia unor schimbari in mediul  STEEP (Factori Sociologici, Tehnologici, Economici, Ecologici si Politici) necesita uneori remodelarea interna a organizatiilor prin revizuirea procedurilor de lucru actuale si introducerea unora noi si schimbarea culturii organizationale.  Sunt schimbari majore din viata organizatiilor (Managementul Schimbarii si Dezvoltarii), care trebuiesc efectuate controlat si atent programate in timp. Implementarea unor procese noi (asa cum sunt cele de Management de Proiect) este o operatiune ce necesita suportul  unor specialisti si experti.


Project management methodology, project management tools, project management templates
  Open Web Design Project Management Methodology