project management


 

INSCRIERE NEWSLETTERAdresa de e-mail:

 

INSCRIERE CVRomana: Vrei o cariera in managementul proiectelor?

Adauga CV-ul tau in baza noastra de date cu specialisti in Project Management!


Untitled 1

CURSURI de Project Management pentru
PROJECT MANAGERI

Project Management pentru Arhitecti - Resurse Umane


     Cursul de Managementul Resurselor Umane a proiectelor de constructii de catre Arhitecti, contine informatiile necesare organizarii, gestionarii si conducerii echipei de proiect, cu ajutorul careia Project Managerul trebuie sa asigure succesul proiectului.
     Disponibilitatea resurselor in industria constructiilor poate fi rareori considerată ca fiind sigură datorită constrângerilor sezoniere, a conflictelor de muncă, a cererilor concurente de resurse în cadrul firmei şi al proiectului, a întârzierii livrărilor şi a altor incertitudini conjuncturale fiind strins legata de  Experienta, Expertiza, Cunostintele, Abilitatile, Costul, Locatia si Durata proiectului. Trebuie sa tinem cont ca factorul uman este cel mai putin predictibil dintre toate tipurile de resurse deoarece oamenii au o personalitate unica , interese , sentimente si provin din diferite medii culturale.


Project Management pentru Arhitecti - COMMUNICATION Management


     Desi comunicarea in cadrul proiectelor este critica, aceasta  componenta de succes pentru managementul de proiect este adesea trecuta cu vederea.      
     Comunicarea eficientă este un instrument util pentru fiecare Manager de Proiect.  Cursul de Managementul Comunicarii in Proiecte va ajuta sa realizati un nivel optim de  de comunicare in cadrul proiectelor in vederea obtinerii succesului acestora, prezentind modalitatile in care echipele de proiect pot să-şi coordoneze eforturile şi să menţină un dialog deschis cu directorii si stakeholderii. Participind la acest curs veti invata cum sa comunicati eficient starea proiectului atit pentru a conducerea executiva cit si pentru ceilalti stakeholderi.


Project Management pentru Arhitecti - RISC Management


     Cursul de Managementul Riscurilor, care contine modalitatile de gestionare si management a riscurilor din cadrul proiectelor de constructii nu este un curs standard in cadrul programei Institutului de Arhitectura, dar este o preocupare esenţială pentru arhitectii si profesionistii din ramura constructiilor. Gestionarea Riscurilor de Proiect este o resursă cheie pentru integrarea si o bună gestionare a riscului în practica profesională. Managerii de proiect şi profesionişti în real estate, construcţii si inginerie civilă trebuie să îşi întemeieze deciziile pe informaţii realiste. Pentru aceasta, ei au nevoie de o înţelegere corectă a riscurilor şi de atitudinile oamenilor faţă de ea.
     Bazat pe ghidul PMBOK Ed. 4-a elaborat de Project Management Institute PMI-USA , acest curs oferă o perspectivă excelenta a ceea ce pot face arhitectii pentru a preveni sau pentru a atenua condiţiile de pericol şi evenimente cuprinzind întregul proces de gestionare a riscurilor.


Project Management pentru Arhitecti - Managementul Achizitiilor


     Cursul este o sursă excelentă de informaţii privind toate etapele de gestionare a achiziţiilor de la luarea deciziei de a achiziţiona un produs sau serviciu de a contracta si pina la inchiderea acestuia fiind o sursă excelentă de informaţii teoretice si practice pentru orice manager de proiect care intenţionează să contracteze o parte din munca din cadrul proiectului.


Curs Microsoft PROJECT 2010 cu aplicare in Constructii


microsoft project constructii  Aducind noutati majore, versiunea Microsoft Project 2010 reprezinta principala atractie pentru specialistii in Management de Proiect in special in domeniul constructiilor. Cu o interfata noua si functii optimizate, Microsoft Project 2010 este o unealta importanta la indemina Project Managerilor


Pagina :CURSURI MANAGEMENT de PROIECT

in CONSTRUCTII 

 


 

 

 


 

 


 


 

 


  


 


Project management methodology, project management tools, project management templates


  Open Web Design Project Management Methodology