project management


 

INSCRIERE NEWSLETTERAdresa de e-mail:

 

INSCRIERE CVRomana: Vrei o cariera in managementul proiectelor?

Adauga CV-ul tau in baza noastra de date cu specialisti in Project Management!


Untitled 1

CURSURI de Project Management pentru
PROJECT MANAGERI

Curs de MANAGEMENT de PROIECT in CONSTRUCTII


       Cursul  MANAGEMENT DE PROIECT in Constructii Civile, Industriale, Agricole, Infrastructura si Instalatii organizat de EUROPROIECT ESTATE ( 10-Module), este conceput astfel incat sa asigure  un transfer cat mai rapid de cunostinte teoretice si practice. In acest fel cursantii vor putea sa utilizeze tehnicile invatate inca din prima zi de lucru dupa curs.  Fiecare cursant primeste un material de curs (manuale, documente sablon, instrumente de lucru) ce pune accentul pe deprinderea si practicarea tehnicilor si instrumentelor de Project Management.


Curs de MANAGEMENT de PROIECT


     Cursul  MANAGEMENT DE PROIECT organizat de EUROPROIECT ESTATE (10-Module, de la EUR001PM – EUR010PM), este conceput astfel incit sa asigure  un transfer cat mai rapid de cunostinte teoretice si practice. In acest fel cursantii vor putea sa utilizeze tehnicile invatate inca din prima zi dupa curs.  Cursul are  o documentatie vasta pe care o primeste fiecare participant,  material ce pune accentul pe cunoasterea notiunilor de Project Management si deprinderea si practicarea tehnicilor si uneltelor de Project Management.  


Cursuri de Project Management - Nivel Avansat


Cursurile de  PROJECT MANAGEMENT Next  Level (nivel  avansat) se adreseaza tuturor celor care doresc sa-si imbunatateasca cunostintele si competentele intr-o anumita arie de cuprindere a  MANAGEMENTULUI de PROIECT. Fiecare curs din aceasta serie contine o abordare in profunzime pentru acea tehnica.
Aceste cursuri ofera participantilor un plan step-by-step pentru fiecare faza abordata a proiectului,  prezentind modalitatile in care trebuiesc luate in considerare anumite aspecte ce pot apare in fiecare punct al unui proces dintr-un proiect. Tehnicile si metodele prezentate in curs asigura prin figurile, diagramele si schemele prezentate cu acuratete, posibilitatea intelegerii si deprinderii acestora. Aceste cursuri sunt esentiale  pentru orice Project Manager sau Manager Executiv care cauta sa finalizeze fara piedici un proiect de succes.


Curs de Project Management in Constructii pentru ARHITECTI

     Cursul Project Management in Constructii pentru Arhitecţi este un ghid ideal pentru arhitecţi, ingineri, antreprenori şi alţi specialişti care actioneaza în procesul de realizare a unui proiect de construcţii.
     Acest curs conţine informaţii esenţiale pentru profesioniştii în curs de formare si dezvoltare, precum şi strategiile în profunzime pentru veteranii din arhitectura si industria constructiilor. Cursul contine tehnici actuale probate si utilizate pe plan mondial dar si exemple din practica, prezentate datorita experientei indelungate a trainerilor EUROPROIECT ESTATE - peste 25 ani in proiecte de constructii.
     Acoperind intregul Ciclu de Viata al proiectului, acest curs este dezvoltat pe baza celor mai bune practici utilizate astazi in industria constructiilor din intreaga lume.  Cursul contine tehnicile incluse de Project Management Institute PMI-USA (cea mai importanta instututie mondiala pentru Project Management, ai carei membri suntem)  in ultima editie a Ghidului PMBOK® (Project Management Body of Knowledge), informatii critice pentru succesul proiectelor, aducind un plus de valoare atit organizatiei cit si fiecarei persoane instruite.


Project Management pentru Arhitecti - INTRODUCERE


     Cursul Project Management in Constructii pentru Arhitecţi este un ghid ideal pentru arhitecţi, ingineri şi alţi specialişti care vor sa faca consultanţă de specialitate în procesul de construcţie şi in anticiparea, evitarea şi administrarea riscurilor privind răspunderea. Aceasta abordare privind administrarea proiectelor de constructii va conduce pas-cu-pas, prin toate procesele unui proiect de constructii tipic, pe durata intregului Ciclu de Viata, continind modalitatile de utilizare a tehnicilor si metodelor de Project Management - de la Initiere la Planificare, Monitorizare si Controlul Executiei pina la Inchiderea Proiectului.


Pagina :CURSURI MANAGEMENT de PROIECT

in CONSTRUCTII 

 


 

 

 


 

 


 


 

 


  


 


Project management methodology, project management tools, project management templates


  Open Web Design Project Management Methodology