project management


 

INSCRIERE NEWSLETTERAdresa de e-mail:

 

INSCRIERE CVRomana: Vrei o cariera in managementul proiectelor?

Adauga CV-ul tau in baza noastra de date cu specialisti in Project Management!


Untitled 1

CURSURI de Project Management pentru
PROJECT MANAGERI

Curs Microsoft PROJECT 2010


     Una dintre cele mai cunoscute si mai utilizate produse folosite de Project Mnageri este Microsoft Project 2010. Avind o interfata intuitiva si foarte prietenoasa, acest produs software necesita, pentru o utilizare profesionala, cunostinte structurate privind modalitatile de utilizare.


Work Breakdown Structure (WBS)


     Ca unealta si concept fundamental in dezvoltarea unui proiect , Work Breakdown Structure – WBS este piatra de temelie a proiectului deoarece asigura definirea clara si posibilitatea de comunicare a Sferei de Cuprindere a Proiectului (Scope) jucind si un rol critic ca unealta de Monitorizare si Control.

     WBS suporta o varietate de procese de Project Management furnizind Linia Directoare (Baseline) pentru Planificare, Programare, Estimare si alte activitati din cadrul proiectului.
     Cursul WBS acopera atit aspectele teoretice cit si cele practice privind dezvoltarea Structurii de Descompunere a Activitatilor si utilizarea acesteia in Planificarea, Estimarea si Conducerea Proiectului.EVM - Metoda Valorii Dobandite


     Cursul EVMS este necesar oricarui Manager Executiv sau Project Manager deoarece este instrumentul  cu ajutorul caruia poate sa-si fundamenteze deciziile, functie de starea actuale a proiectului dar si estimarile  asupra perspectivei acestuia.
     Cursul  EVMS include Studii de Caz, exemple  practice, prezentarile  utilizind figuri si diagrame schematice care sa asigure intelegerea facila a  notiunilor  dar si deprinderea metodei.
     Acest curs este esential pentru orice Project Manager care dorecte sa finalizeze fara piedici un proiect de succes.


MANAGEMENTUL RISCURILOR - Tehnici Avansate


RISC MANAGEMENT


     Cursul “Tehnici Avansate de Managementul Riscurilor” este si un ghid practic care ajuta pe cei care il parcurg sa minimizeze posibilitatea esuarii proiectelor prin identificarea fiecarui risc posibil, si executarea managementului corespunzator acestuia.
     Fiecare proiect are riscuri. Exista un anumit nivel de risc sau de incertitudine al fiecarui proiect.Chiar si atunci cind avem aspecte invariabile ale unor proiecte asemanatoare, fiecare proiect are aspecte unice, are obiective care difera de cele ale proiectelor anterioare .
     Pentru a conduce cu succes proiecte, trebuie sa utilizati cele mai bune metode disponibile, tebuie sa aplicati cele mai bune tehnici de identificare si management al riscurilor.
   


Planificarea Proiectului si Controlul Costurilor


     Planificarea si Controlul Costurilor sunt elemente cheie ale unui Project Management de succes. Peste 80% dintre proiectele care starteaza cu costuri si planificari subestimate sau incomplete sunt sortite sa-si depaseasca proiectiile (de timp si de costuri).
     Acest curs prezinta concis modalitatatile realistice de estimare pentru ca proiectele sa poata fi finalizate cu succes. si modalitatile de control a planificarii si a costurilor, abordind modalitatile practice in care cursantii vor putea face planificarea calendaristica si bugetarea costurilor unui proiect care sa-si atinga cu succes obiectivele.


Pagina :CURSURI MANAGEMENT de PROIECT

in CONSTRUCTII 

 


 

 

 


 

 


 


 

 


  


 


Project management methodology, project management tools, project management templates


  Open Web Design Project Management Methodology