project management


 

INSCRIERE NEWSLETTERAdresa de e-mail:

 

INSCRIERE CVRomana: Vrei o cariera in managementul proiectelor?

Adauga CV-ul tau in baza noastra de date cu specialisti in Project Management!


Untitled 1

CURSURI de Project Management pentru
PROJECT MANAGERI

Curs MANAGEMENT de PROIECT - MANAGEMENTUL RESURSELOR UMANE


management resurse umane 

    Realizarea cu succes a unui proiect de construcţii, cu maximum de eficienţă, necesită planificarea, asigurarea, alocarea şi urmărirea consumului resurselor disponibile.

     Organizarea eficienta a proiectului trebuie sa urmareasca cu vigoare utilizarea eficienta a muncii, materialelor si echipamentelor iar imbunatatirea productivitatii muncii trebuie sa fie o grija continua si majora a tuturor celor implicati in controlul  costurilor  proiectului.

     CRESTEREA PRODUCTIVITATII  MUNCII trebuie programata inca din faza de
Programare a Muncii , Materialelor si Echipamentelor ...


Curs MANAGEMENT de PROIECT - MANAGEMENTUL COMUNICARII


managementul comunicarii

     Toate proiectele trebuie sa comunice starea curenta. Aceasta include raportarile de la echipa catre managerul de proiect si de la managerul de proiect catre sponsor si alti participanti.
     Doua ocazii tipice pentru comunicarea starii curente sunt:


  • Sedintele de Analiza a starii curente si
  • Rapoartele asupra Starii Proiectului.
     
Pentru proiectele mai mari, procesul de comunicare este si mai sofisticat pentru ca sunt implicati diferiti participanti. Aceasta abordare, cu mai multe fatete
trebuie definita in Planul de Comunicare...


Curs MANAGEMENT de PROIECT - MANAGEMENTUL RISCULUI
   Realizarea proiectelor de constructii presupune identificarea si asumarea de riscuri multiple , legate de specificul acestui domeniu de activitate.
    Desfasurarea procesului de productie sub actiunea directa a elementelor naturii, mobilitatea procesului de productie , durata mare de executie , numarul mare de activitati ce trebuiesc conduse, coordonate si realizate, complexitatea procesului de productie , a relatiilor contractuale dintre numeroasele parti implicate (uneori cu interese divergente) pot duce permanent la aparitia iminenta a unor factori de risc.
     Managementul Riscurilor de catre proprietarii proiectului reprezinta cel mai important factor pentru succesul proiectului in ramura constructiilor.


Curs MANAGEMENT de PROIECT - MANAGEMENTUL CONTRACTELOR si al ACHIZITIILOR
   Procurementul
include toate activitatile legate de obtinerea produselor, materialelor, serviciilor, echipamentelor, uneltelor, resurselor umane, resurselor financiare necesare realizarii unui proiect.
   Implementarea si aplicarea unei metodologii coerente de Procurement si Achizitii poate sa aduca beneficii importante firmelor de constructii.
    Cursul include toate aspectele importante ale procesului de Procurement si Achizitii cu care se confrunta firmele de constructii si asigura cunostintele necesare pentru optimizarea proceselor interne. Prezentam in cele ce urmeaza mai multe detalii despre activitatile directe si conexe incluse in acest curs ...


Curs Management de Proiect - MANAGEMENTUL STAKEHOLDERILOR


Stakeholder Management Stakeholder Management

     Managementul Stakeholderilor se concentrează pe comunicarea continuă cu toate părțile interesate, pentru a înțelege nevoile și așteptările lor, pentru a soluționa problemele imediat ce apar, pentru a gestiona conflictele de interese și pentru a stimula implicarea  stakeholderilor  în activitățile  și deciziile proiectului.


Pagina :CURSURI MANAGEMENT de PROIECT

in CONSTRUCTII 

 


 

 

 


 

 


 


 

 


  


 


Project management methodology, project management tools, project management templates


  Open Web Design Project Management Methodology