project management


 

INSCRIERE NEWSLETTERAdresa de e-mail:

 

INSCRIERE CVRomana: Vrei o cariera in managementul proiectelor?

Adauga CV-ul tau in baza noastra de date cu specialisti in Project Management!


Untitled 1

CURSURI de Project Management pentru
MANAGEMENT EXECUTIV

Project Management pentru Arhitecti - INTEGRATION Management


     Project Integration Management implica coordonarea tuturor Ariilor de Cunostinte din Project Management pe toata durata Ciclului de Viata a  Proiectului. Aceasta integrare ne asigura ca toate elementele proiectului actioneaza impreuna la momentul  potrivit in vederea finalizarii cu succes a  proiectului .
     Deoarece cineva trebuie sa preia responsabilitatea pentru coordonarea tuturor oamenilor, planurilor si muncii necesare finalizarii proiectului, Project Integration Management include interfata de management  (Interface Management). Interface Management implica identificarea si managementul punctelor de interactiune intre diferitele elemente ale proiectului .


Project Management pentru Arhitecti - SCOPE Management


    Cursul Managementul Ariei de Cuprindere a Proiectului (Scope Management) descrie munca necesara care trebuie efectuata pentru a obtine produsul asupra caruia s-a consimtit in Product sau Service Scope, folosind instrumente şi tehnici de Management de Proiect. Product Scope incepe cu formularul care contine “Specificatiile Produsului” care sunt descrieri tehnice sau desenate furnizate de plansele proiectului sau alte documente.
     Principala functie a Project Managerului in faza de Planificare este sa furnizeze o harta a drumului pe care il va parcurge proiectul. O planificare corespunzatoare este temelia succesului unui proiect in timp ce o planificare slaba este de cele mai multe ori cauza esecului unor proiecte
     Project Scope sau Program Scope sunt retele complexe, dar bine organizate de task-uri, ce conduc de la faza initiala pana la faza finala a proiectului. SCOPE furnizeaza o schita cuprinzatoare a ceea ce trebuie facut, pentru a realiza un produs acceptabil.


Project Management pentru Arhitecti - TIME Management


     Pentru a putea livra proiecte la timp, in cadrul bugetului planificat si aprobat si raspunzind totodata asteptarilor clientului, este absolut necesar sa cunoastem si sa aplicam uneltele si tehnicile de managementul timpului. Acest curs prezinta modul in care puteti sa stapiniti tehnicile de management eficient a proiectelor, astfel incit acestea sa se incadreze de fiecare data in timpul planificat.
     Cursul este ideal pentru Project Manageri Arhitecti in vederea gestionarii eficiente a proiectelor, fiind deosebit de practic datorita elementelor “gata de utilizat” , usor de pus imediat in practica.


Project Management pentru Arhitecti - COST Management


     Cursul Managementul Costurilor Proiectului pentru Arhitecti oferă o imagine integrata de ansamblu de metode pentru estimarea, bugetarea si controlarea costurilor, strins legate de  durata şi calitatea unui proiect de construcţii . Cursul contine unelte si tehnici de estimare, bugetare si control a costurilor de constructie in vederea planificarii acestora dar si relationarii bugetelor de capital (ale clientilor sau entitatilor ce asigura finantarea) cu bugetele de executie ale antreprenorilor. Cursul consideră toate acestea din punctul de vedere al ambelor parti implicate in proiect proprietar / dezvoltator şi antreprenor .


Project Management pentru Arhitecti - QUALITY Management


     Concis si usor de inteles, Cursul de Managementul Calitatii Proiectului prezintă modalitatile de asigurare a calităţii pentru proiecte de construcţii  acoperind intreg Ciclul de Viata al proiectului, de la începutul acestuia până la eliberarea  Certificatului de Acceptanta.
     Aceast curs este  valoros pentru Arhitecti Project Manageri si de asemenea pentru profesionisti din domeniul constructiilor care doresc sa cunoasca practicile actuale utilizate pentru asigurarea calităţii în industria construcţiilor.


Pagina :CURSURI MANAGEMENT de PROIECT

in CONSTRUCTII 

 


 

 

 


 

 


 


 

 


  


 


Project management methodology, project management tools, project management templates


  Open Web Design Project Management Methodology