project management


 

INSCRIERE NEWSLETTERAdresa de e-mail:

 

INSCRIERE CVRomana: Vrei o cariera in managementul proiectelor?

Adauga CV-ul tau in baza noastra de date cu specialisti in Project Management!


Untitled 1

CURSURI de Project Management pentru
MANAGEMENT EXECUTIV

Project Management pentru Arhitecti - INITIERE Proiect


     Project Management in Constructii pentru Arhitecţi este un curs ce contine modalitatile de utilizare a tehnicilor si metodelor de Project Management pentru Initierea, Planificarea, Conducerea si Inchiderea proiectelor de constructii. Cunostintele prezentate in cadrul cursului asigura minimizarea in mod proactiv a problemelor potenţiale de construcţie, răspunzind în mod strategic la  evenimente neprevăzute. Acest curs conţine informaţii esenţiale pentru profesioniştii în curs de formare si dezvoltare, precum şi strategiile în profunzime pentru veteranii din arhitectura si industria constructiilor. Cursul contine tehnici actuale probate si utilizate pe plan mondial dar si exemple din practica.


Project Management pentru Arhitecti - PLANIFICARE Proiect


     Bazat pe o serie de tehnici si modalitati de abordare si management a planificarii stiintifice a proiectelor de constructii , cursul  de Project Management in Constructii pentru Arhitecti este accesibil si oferă o perspectivă importanta a ceea ce se   întâmpla pe perioada Ciclului de Viata a unui proiect de Constructii  prezentind  tehnicile si uneltele ce trebuie sa fie utilizate de Arhitectul Manager pentru a imbunatati mediul de desfasurare a proiectului printr-o planificare si o programare corespunzatoare.


Project Management pentru Arhitecti - EXECUTIE Proiect


     Tehnicile si Uneltele de Project Management permit project managerilor să administreze de la proiecte simple pina la proiecte complexe . Bogat, cu instrumente , şabloane şi de lucru, cursul pune accentul pe intelegerea tehnicilor si modalitatile de utilizare a uneltelor pentru comunicarea informaţiilor   persoanelor potrivite la momentul potrivit si pentru a obţine aprobarile de lucrari .
Managerii Executivi si Clientii doresc răspunsuri la două întrebări : Unde ne aflăm astăzi si Unde vom ajunge ?
     Tehnicile si metodologia de management de proiect va simplifica şi îmbunătăţi comunicarea in cadrul proiectului , asigurind fluenta proiectului pe perioada de executie.


Project Management pentru Arhitecti - MONITORIZARE Proiect


     Monitorizarea si Controlul proiectelor reprezinta principalele instrumente care ne asigura controlabilitatea evolutiei proiectului. Tehnicile si uneltele specifice prezentate pot fi utilizate intr-o multitudine de tipuri de proiecte de catre Project Manageri. Metoda Valorii Dobindite a adus mari beneficii sistemului de control al proiectelor, pe baza raportarii centralizate a livrabilelor si metricilor privind costurile si durata pentru fiecare componenta a proiectului.


Project Management pentru Arhitecti - INCHIDERE Proiect


    Inchiderea proiectelor de constructii reprezinta o etapa complexa ce necesita o atenta administrare de catre Project Manager.  Cursul prezinta pas cu pas etapele inchiderii unui proiect de constructii, prezentind fiecare faza, rolurile fiecarui participant in procesul de dezangajare si predare a obiectivului proiectului catre client, inspectiile, inchiderea permisiunilor, modalitatile de lichidare a remedierilor, … pina la continutul Procesului Verbal de Acceptanta si Manualele de Intretinere.


Pagina :CURSURI MANAGEMENT de PROIECT

in CONSTRUCTII 

 


 

 

 


 

 


 


 

 


  


 


Project management methodology, project management tools, project management templates


  Open Web Design Project Management Methodology